Pravila o privatnosti

 

Uvod

Naša politika privatnosti će vam pomoći da razumete koje informacije prikupljamo u Zlatnik-u, kako ih Zlatnik koristi i koje izbore imate. Gmbit je napravio aplikaciju Zlatnik kao besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža Gmbit besplatno i namenjena je za korišćenje kao što jeste. Ako odlučite da koristite našu uslugu, onda se slažete sa prikupljanjem i korišćenjem informacija u vezi sa ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.
Izrazi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uslovima i odredbama, koji su dostupni na našoj veb stranici, osim ako nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti.

 

Prikupljanje i korišćenje informacija
Za bolje iskustvo tokom korišćenja naše usluge, možda ćemo zahtevati da nam dostavite određene lične informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na ime korisnika, adresu e-pošte, pol, lokaciju, slike. Informacije koje tražimo zadržaćemo i koristiti na način opisan u ovoj politici privatnosti.
Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati informacije koje se koriste za vašu identifikaciju.

 

Kolačići
Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koji se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije koju posećujete i čuvaju se u internoj memoriji vašeg uređaja.

Ove Usluge ne koriste eksplicitno ove „kolačiće“. Međutim, aplikacija može da koristi kod treće strane i biblioteke koje koriste „kolačiće“ za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate opciju da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i znate kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove ove usluge.

 

informacija o lokaciji
Neke od usluga mogu koristiti informacije o lokaciji koje se prenose sa mobilnih telefona korisnika. Ove informacije koristimo samo u obimu neophodnom za naznačenu uslugu.

 

Informacije o uređaju
U nekim slučajevima prikupljamo informacije sa vašeg uređaja. Informacije će se koristiti za pružanje bolje usluge i za sprečavanje lažnih radnji. Pored toga, takve informacije neće uključivati one koje će identifikovati pojedinačnog korisnika.

 

Provajderi
Možemo da zaposlimo kompanije i pojedince treće strane iz sledećih razloga:

Da bismo olakšali našu uslugu;
Da pružamo uslugu u naše ime;
Za obavljanje usluga u vezi sa uslugama; ili
Da nam pomogne da analiziramo kako se koristi naša usluga.
Želimo da obavestimo korisnike ove usluge da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljamo zadatke koji su im dodeljeni. Međutim, oni su obavezni da ne otkrivaju ili koriste informacije u bilo koju drugu svrhu.

 

Bezbednost
Cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih podataka, stoga nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da nijedan metod prenosa preko interneta, ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan, i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

 

Privatnost dece
Ove Usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Mi svesno ne prikupljamo lične podatke od dece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dete mlađe od 13 godina dalo lične podatke, odmah ih brišemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je vaše dete dalo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli da preduzmemo neophodne radnje.

 

Promene ove politike privatnosti
Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savetuje da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

 

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.


Kontakt informacije:
E-pošta: office@zlatnik.com